www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Torskesalat
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 12-02-2013
 
 
Fremgangsmåde:

l. Torskestykkerne koges i 10 min. med peber, laurbærblade, eddike og salt.
2. Hæld vandet fra. torskestykkerne plukkes i små stykker og lægges på serveringsfadet.
3. Tilbered dressing.
4. Mayonnaisen kommes i en skål, tilsættes paprika, salt, peber og saften af 1/2 citron.
5. Det hele røres sammen med så meget ymer, at dressingen får den rette konsistens.
6. Dressingen hældes over de afkølede torskestykker og pyntes med rejer, asparges, tomatbåde,
citronskiver samt karse buketter.
7. Serveres med varme flutes og hvidvin

Hans Andersen 2012

Ingredienser:
  • Paprika
  • l kg. torsk
  • 8 hele grønne peber
  • lidt eddike
  • 250-300 gr. mayonnaise
  • lidt ymer
  • 1/2 citron
  • tomater
  • 1 bk karse
  • l ds asparges
  • 150 gr rejer
  • 3 hele laurbærblade