Fremgangsmåde:
l. Torskestykkerne koges i 10 min. med peber, laurbærblade, eddike og salt.
2. Hæld vandet fra. torskestykkerne plukkes i små stykker og lægges på serveringsfadet.
3. Tilbered dressing.
4. Mayonnaisen kommes i en skål, tilsættes paprika, salt, peber og saften af 1/2 citron.
5. Det hele røres sammen med så meget ymer, at dressingen får den rette konsistens.
6. Dressingen hældes over de afkølede torskestykker og pyntes med rejer, asparges, tomatbåde,
citronskiver samt karse buketter.
7. Serveres med varme flutes og hvidvin
Hans Andersen 2012
|
Ingredienser:
-
Paprika
-
l kg. torsk
-
8 hele grønne peber
-
lidt eddike
-
250-300 gr. mayonnaise
-
lidt ymer
-
1/2 citron
-
tomater
-
1 bk karse
-
l ds asparges
-
150 gr rejer
-
3 hele laurbærblade
|