Fremgangsmåde:
1. Vend koteletterne i en blanding af karry, salt og peber.
2. Steg dem så på panden og læg dem i et ovnfast fad.
3. Hæld saften fra ananas og champignon og gem den.
4. Steg ananas til de er let gyldne på panden og fordel dem over.
5. Kom en klat smør på panden og brand en skefuld karry af.
6. Panden koges af med saften og herefter tilsættes fløde og bouillonterning og sovsen jævnes om nødvendigt og hældes ved koteletterne.
7. Fadet stilles i en forvarmet ovn ved 200 gr. i ca. 40-50 min..
TILBEHØR: Ris, chutney og evt. ærter.
Hans Andersen 2012
|
Ingredienser:
-
600 gr. svinekotelletter
-
1 ds. ananas
-
1 gl. champignon
-
2,5 dl. piskefløde 38%
-
Bouillonterning
-
1 skefuld karry
-
salt & peber
-
Maizena majsstivelse
-
-
Tilbehør:
-
7 dl. vand
-
4 dl. ris
-
1 tsk. salt
|