www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Himmelske karrykoteletter i fad
Antal personer: 4

Himmelske karrykoteletter i fad

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 12-02-2013
 
 
Fremgangsmåde:

1. Vend koteletterne i en blanding af karry, salt og peber.

2. Steg dem så på panden og læg dem i et ovnfast fad.

3. Hæld saften fra ananas og champignon og gem den.

4. Steg ananas til de er let gyldne på panden og fordel dem over.

5. Kom en klat smør på panden og brand en skefuld karry af.

6. Panden koges af med saften og herefter tilsættes fløde og bouillonterning og sovsen jævnes om nødvendigt og hældes ved koteletterne.

7. Fadet stilles i en forvarmet ovn ved 200 gr. i ca. 40-50 min..

TILBEHØR: Ris, chutney og evt. ærter.

Hans Andersen 2012

Ingredienser:
  • 600 gr. svinekotelletter
  • 1 ds. ananas
  • 1 gl. champignon
  • 2,5 dl. piskefløde 38%
  • Bouillonterning
  • 1 skefuld karry
  • salt & peber
  • Maizena majsstivelse
  • Tilbehør:
  • 7 dl. vand
  • 4 dl. ris
  • 1 tsk. salt