www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Farseret Kylling
Antal personer: 4

Farseret Kylling

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 12-02-2013
 
 
Fremgangsmåde:

1. Udben kyllingen og sy hals, vingehuller og ryggen til.

2. Rør farsen - tilsæt peber skåret i tern og champignon.

3. Fyld kyllingen med farsen, og sy den sammen. Kyllingen gnides med salt udvendig.

4. Steges i forvarmet ovn på 200 gr. i ca. 1 time og 15 min..

Servering:
Serveres med kartoffelgratin og ærter.

Hans Andersen 2012

Ingredienser:
  • 1600 gr. kylling
  • 500 gr. flæskefars
  • l rød peber
  • l glas champignon
  • l æg
  • l løg
  • 2 spsk. mel
  • ca. 2 dl. mælk
  • salt og peber