Fremgangsmåde:
1. Brun kødet på en stor pande eller gryde, med olie eller margarine. Tilsæt løg, salt og peber og steg endnu 5 minutter.
2. Vend grønsager og kartofler i kødet.
3. Tilsæt paprika, bouillon (eller vand) og tomatpure og lad retten simre i ca. 10 min.
4. Rør hvidløg sammen med kommen og rør det i retten. Lad et simre 5-10 min.
mere, til alt er mørt.
5. Smag til med salt og peber og server i dybe tallerkner med brød til.
Hans Andersen 2015
|
Ingredienser:
-
500 gr. hakket oksekød
-
1 spsk. olie eller smør
-
2 løg finthakket
-
2 spsk. paprika
-
1 1tr. bouillon eller vand
-
2 Små dåser koncentreret tomatpure
-
3-4 gulerødder (i tern)
-
300 gr. knoldselleri (i tern)
-
500 gr. kartofler (i tern)
-
2 fed hvidløg (finthakket)
-
1 tsk. kommen
-
Salt og peber
|