www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Pande Gullasch
Antal personer: 4

Pande Gullasch

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 15-11-2005
 
 
Fremgangsmåde:

1. Brun kødet på en stor pande eller gryde, med olie eller margarine. Tilsæt løg, salt og peber og steg endnu 5 minutter.

2. Vend grønsager og kartofler i kødet.

3. Tilsæt paprika, bouillon (eller vand) og tomatpure og lad retten simre i ca. 10 min.

4. Rør hvidløg sammen med kommen og rør det i retten. Lad et simre 5-10 min.
mere, til alt er mørt.

5. Smag til med salt og peber og server i dybe tallerkner med brød til.

Hans Andersen 2015

Ingredienser:
  • 500 gr. hakket oksekød
  • 1 spsk. olie eller smør
  • 2 løg finthakket
  • 2 spsk. paprika
  • 1 1tr. bouillon eller vand
  • 2 Små dåser koncentreret tomatpure
  • 3-4 gulerødder (i tern)
  • 300 gr. knoldselleri (i tern)
  • 500 gr. kartofler (i tern)
  • 2 fed hvidløg (finthakket)
  • 1 tsk. kommen
  • Salt og peber