www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Fadkylling
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 12-02-2013
 
 
Fremgangsmåde:

1. Krydr kyllingefileterne med salt og peber.

2. Rens champignonerne, store champignon skæres i kvarte - pil og hak løget. Fjern stilk og frøstol fra peberfrugterne og skær dem i terninger.

3. Kom kyllingefileterne i et ovnfast fad sammen med alle grøntsagerne.

4. Rør 2 dl. bouillon sammen med tomatpure og hæld det over, krydr med
salt og peber.

5. Sæt fadet i en 200 gr. varm ovn i 40-60 minutter.

TILBEHØR: Løse ris

Hans Andersen 2012

Ingredienser:
  • 500 gr. kyllingefilet uden skind og ben
  • Peber & salt
  • 300 gr. løg, pillet vægt
  • 400 gr. champignoner, renset vægt
  • 2 grønne peberfrugter, renset vægt
  • 70 gr. tomatpure, koncentreret
  • 2 dl. hønsebouillon
  • Salt & peber
  • 4 dl. ris
  • 7 dl. vand
  • 1 tsk. salt