Fremgangsmåde:
1. Krydr kyllingefileterne med salt og peber.
2. Rens champignonerne, store champignon skæres i kvarte - pil og hak løget. Fjern stilk og frøstol fra peberfrugterne og skær dem i terninger.
3. Kom kyllingefileterne i et ovnfast fad sammen med alle grøntsagerne.
4. Rør 2 dl. bouillon sammen med tomatpure og hæld det over, krydr med
salt og peber.
5. Sæt fadet i en 200 gr. varm ovn i 40-60 minutter.
TILBEHØR: Løse ris
Hans Andersen 2012
|
Ingredienser:
-
500 gr. kyllingefilet uden skind og ben
-
Peber & salt
-
300 gr. løg, pillet vægt
-
400 gr. champignoner, renset vægt
-
2 grønne peberfrugter, renset vægt
-
70 gr. tomatpure, koncentreret
-
2 dl. hønsebouillon
-
Salt & peber
-
-
4 dl. ris
-
7 dl. vand
-
1 tsk. salt
|