www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Herregårdskotelt
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 45 min.
Oprettet: 27-12-2013
 
 
Fremgangsmåde:

1. Skyl og klargør frugt og grønt.

2. Koteletterne brunes godt af i 5 min. på hver side og tages af panden.

3. Tilsæt persillerødder og løg på panden og lad det sautere i 5 min.

4. Tilsæt spidskål, æbler, timian og chili og vend blandingen godt rundt i 5 min. ved middel varme.

5. Tilsæt mango og mangochutney og vend det godt rundt.

Tilbehør: Kogte ris.

Hans Andersen 2013

Ingredienser:
  • 4 Svinekoteletter
  • 2 friske mango skåret i skiver
  • 4 løg i halve
  • 4 æbler i både
  • 4 persillerødder i stænger
  • ½ spidskål i strimler
  • 1 chili hakket
  • 1 bundt timian
  • 3 spsk. stærk mangochutney
  • Olivenolie til stegning