Fremgangsmåde:
1. Skyl og klargør frugt og grønt.
2. Koteletterne brunes godt af i 5 min. på hver side og tages af panden.
3. Tilsæt persillerødder og løg på panden og lad det sautere i 5 min.
4. Tilsæt spidskål, æbler, timian og chili og vend blandingen godt rundt i 5 min. ved middel varme.
5. Tilsæt mango og mangochutney og vend det godt rundt.
Tilbehør: Kogte ris.
Hans Andersen 2013
|
Ingredienser:
-
4 Svinekoteletter
-
2 friske mango skåret i skiver
-
4 løg i halve
-
4 æbler i både
-
4 persillerødder i stænger
-
½ spidskål i strimler
-
1 chili hakket
-
1 bundt timian
-
3 spsk. stærk mangochutney
-
Olivenolie til stegning
|