Fremgangsmåde:
Svits løg og kød i margarinen.
Tilsæt Taco Sauce og Taco Krydderiblanding og lad retten
koge igennem i ca. 3 min.
Kom tortillaerne lagvis med kødsauce og ostesauce i en springform eller anden ildfast form.
Afslut med et lag ostesauce.
Slut af med tomatskiver og reven ost.
Bages i ovnen ved 225°C i ca. 10-15 min.
Serveres evt. med Santa Maria Tex Mex Green Chili og salat.
|
Ingredienser:
-
4 stk. Santa Maria Tortilla
-
500 g hakket oksekød 8-12 %
-
2 spsk. smør eller margarine
-
50-100 g revet cheddar eller mozarellaost
-
1 glas Santa Maria Taco Sauce, mild
-
1 pose Santa Maria Taco Krydderimix
-
2½ dl Karolines Mornay Sauce
-
2 tomater
-
2 løg
|