Fremgangsmåde:
Varm pommes frites i ovnen, ca 25 min..
Kog kartoflerne i en gryde.
Steg kødet i en gryde sammen med 2 løg og karry.
Herefter paprika, fløde, engelsk sauce og ketchup.
De sidste 2 løg, rødbederne og de 6 hårdkogte æg hakkes i små tern og lægges i hver deres skål.
Pommes frites lægges i bunden af tallerkenen.
Herover kommer kødet og saucen.
Øverst drysses hakket æg, løg og rødbeder.
De kogte kartofler, resten af pommes frites, skålene med løg, rødbeder og æg serveres ved siden af.
Hans Andersen 2014
|
Ingredienser:
-
600 g skært oksekød i strimler eller alm. svinemørbrad
-
25 g margarine eller smør/olie
-
4 løg
-
4 tsk karry
-
4 tsk paprika
-
4 spsk ketchup
-
5 dl piskefløde
-
2 spsk engelsk sauce
-
6 hårdkogte æg
-
1 glas rødbeder
-
800 g små kartofler (små som i glaskartofler)
-
1 pose bølge pommes frites (frost)
|