www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Karbonader m. Krydderurter
Antal personer: 4

Karbonader m. Krydderurter

Tilberedningstid: 45 min.
Oprettet: 13-05-2015
 
 
Fremgangsmåde:

1. Ælt kødet med krydderurter, salt, æg og rasp. Del kødet i fire portioner.

Form hver portion til en bolle og tryk den lidt flad med hånden. Derefter hakkes den let på overfladen med en kniv.

2. Vend karbonaderne i krydret mel. Brun fedtstoffet på panden og brun dem ved kraftig varme. Dæmp varmen og steg ca. 6 min. på hver side.

Serveres med stegesmørret over.

Tilbehør: Brasede kartofler med hakket persille og ærter.

Hans Andersen 2014

Ingredienser:
  • 500 g. Hakket flæske/kalvekød
  • 2 spsk. Hakket persille
  • 0,5 tsk. Tørret Timian
  • 1 tsk. Salt
  • 1 Æg
  • 3-4 spsk. Rasp
  • Mel
  • Salt og peber
  • Fedtstof til stegning