www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Mørbradgryde m. Ris
Antal personer: 4

Mørbradgryde m. Ris

Tilberedningstid: 60 min.
Oprettet: 13-05-2015
 
 
Fremgangsmåde:

1. Skær mørbrad og bacon i mindre stykker - varm olivenolien op i en gryde og tilsæt mørbrad og bacon der brunes af.

2. Flåede tomater, tomatpuré og 2 dl. vand samt løg og gulerødder skåret i tern og fløde tilsættes.

3. Retten koges i ca. 20 min. og tilsæt derefter cocktailpølser som koges yderligere 5 min. Smag til med salt og peber.

Tilbehør: Ris/kartoffelmos

Hans Andersen 2014

Ingredienser:
  • 1 Svinemørbrad
  • 1 pk. skiveskåret bacon
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1 ds. Flåede tomater
  • 1 ds. Lille tomat pure
  • 2 dl. Vand
  • 2 Løg
  • 2 Gulerødder
  • 4 dl. Piskefløde
  • 1 ds. Cocktailpølser
  • Salt og peber
  • Kulør