Fremgangsmåde:
1. Skær mørbrad og bacon i mindre stykker - varm olivenolien op i en gryde og tilsæt mørbrad og bacon der brunes af.
2. Flåede tomater, tomatpuré og 2 dl. vand samt løg og gulerødder skåret i tern og fløde tilsættes.
3. Retten koges i ca. 20 min. og tilsæt derefter cocktailpølser som koges yderligere 5 min. Smag til med salt og peber.
Tilbehør: Ris/kartoffelmos
Hans Andersen 2014
|
Ingredienser:
-
1 Svinemørbrad
-
1 pk. skiveskåret bacon
-
2 spsk. Olivenolie
-
1 ds. Flåede tomater
-
1 ds. Lille tomat pure
-
2 dl. Vand
-
2 Løg
-
2 Gulerødder
-
4 dl. Piskefløde
-
1 ds. Cocktailpølser
-
Salt og peber
-
Kulør
|