Fremgangsmåde:
1. Skrub og kog kartoflerne i letsaltet vand.
2. Skyl, tør og hak persille.
3. Skrub gulerødderne og del dem på langs, og skær blomkålen i små buketter.
4. Varm mælken op med rapsolie og lidt salt, læg først gulerødderne i og lad dem simre i 2 min. kom blomkålen i og lad dem simre med i 2 min. Kom ærterne ved og kog op.
5. Form og hak karbonaderne, krydr med salt og peber og steg dem.
6. Retten anrettes med persilledrys.
Hans Andersen 2014
|
Ingredienser:
-
800 g. kartofler
-
Salt
-
1 bndt. Persille
-
4 Gulerødder
-
0,5 Blomkål
-
3 dl. Mælk
-
1 spsk. Rapsolie
-
200 g. Fine ærter (dybfrost)
-
500 g. Hakket kalv- og svinekød
-
Peber
-
1 spsk. olivenolie
-
1 tsk. Smør
|