www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Karbonader
Antal personer: 4

Karbonader

Tilberedningstid: 45 min.
Oprettet: 13-05-2015
 
 
Fremgangsmåde:

1. Skrub og kog kartoflerne i letsaltet vand.

2. Skyl, tør og hak persille.

3. Skrub gulerødderne og del dem på langs, og skær blomkålen i små buketter.

4. Varm mælken op med rapsolie og lidt salt, læg først gulerødderne i og lad dem simre i 2 min. kom blomkålen i og lad dem simre med i 2 min. Kom ærterne ved og kog op.

5. Form og hak karbonaderne, krydr med salt og peber og steg dem.

6. Retten anrettes med persilledrys.

Hans Andersen 2014

Ingredienser:
  • 800 g. kartofler
  • Salt
  • 1 bndt. Persille
  • 4 Gulerødder
  • 0,5 Blomkål
  • 3 dl. Mælk
  • 1 spsk. Rapsolie
  • 200 g. Fine ærter (dybfrost)
  • 500 g. Hakket kalv- og svinekød
  • Peber
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. Smør