Fremgangsmåde:
1. Skær baconen i små tern. Brun bacon og vildtkød sammen med 1 spsk. olie i en gryde. Tag kød og bacon op af gryden, og læg det på en tallerken.
2. Skær svampene i mindre stykker, og hak løgene fint. Svits løg og svampene i 1 olie i gryden.
3. Tilsæt kød, bacon, fløde og 4 dl. vand. Rør melet ud i 1 dl. vand, og bland det i gryden.
4. Kog retten op under omrøring, skru ned for varmen, og lad retten simre i 45 min. under låg. Smag saucen til med salt og peber samt lidt kulør.
Tilbehør:
Kogte kartofler, gulerødder og tyttebærsyltetøj.
Hans Andersen 2013
|
Ingredienser:
-
100 g. Bacon
-
500 g. Krondyrkød i tern
-
2 spsk. Olie
-
500 g. Champignoner
-
2 Løg
-
2,5 dl. Piskefløde
-
5 dl. Vand
-
3 tsk. Hvedemel
-
Salt og peber
|