www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Krondyrgryde
Antal personer: 4

Krondyrgryde

Tilberedningstid: 75 min.
Oprettet: 14-05-2015
 
 
Fremgangsmåde:

1. Skær baconen i små tern. Brun bacon og vildtkød sammen med 1 spsk. olie i en gryde. Tag kød og bacon op af gryden, og læg det på en tallerken.

2. Skær svampene i mindre stykker, og hak løgene fint. Svits løg og svampene i 1 olie i gryden.

3. Tilsæt kød, bacon, fløde og 4 dl. vand. Rør melet ud i 1 dl. vand, og bland det i gryden.

4. Kog retten op under omrøring, skru ned for varmen, og lad retten simre i 45 min. under låg. Smag saucen til med salt og peber samt lidt kulør.

Tilbehør:
Kogte kartofler, gulerødder og tyttebærsyltetøj.

Hans Andersen 2013

Ingredienser:
  • 100 g. Bacon
  • 500 g. Krondyrkød i tern
  • 2 spsk. Olie
  • 500 g. Champignoner
  • 2 Løg
  • 2,5 dl. Piskefløde
  • 5 dl. Vand
  • 3 tsk. Hvedemel
  • Salt og peber