www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Ovnstegt kylling m/citron og rød majosauce
Antal personer: 3

Tilberedningstid: 90 min.
Oprettet: 05-01-2006
 
 
Fremgangsmåde:

Kyllng:
Rens kyllingen og læg den i et smurt ovnfast fad. Dryp kyllingen med citronsaft og lad den trække i 20 min.

Dryp olie over kødet og krydr. med salt og peber - skær citronen i både og læg dem i fadet.

Stil fadet i ovnen ved 200 grader i ca 1 1/4 time.

Tjek at kødet er gennemstegt og server de let brankede citronbåde til kyllingen.

Mojosauce:
Rens peberfrugterne og chilien og skær dem i mindre stykker.

Kom rasp, peberfrugter, chili, salt, spidskommen, hvidvinseddike og hvidløg i en blender.

Miks det sammen og tilsæt olien lidt af gangen - smag til.

Tilbehør:
Kartofler og salat.

Hans Andersen 2005

Ingredienser:
  • Kylling:
  • 1 Kylling
  • 2 spsk. Citronsaft
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1 Citron
  • salt og peber
  • Majosauce:
  • 1-2 røde Peberfrugter
  • 1 rød Chili
  • 1 fed Presset hvidløg
  • 1 dl. Rasp
  • 3/4 tsk. salt
  • 1/2 spsk. stødt Spidskommen
  • 1 spsk. Hvidvinseddike
  • 1 dl. Olivenolie