Fremgangsmåde:
Kyllng:
Rens kyllingen og læg den i et smurt ovnfast fad. Dryp kyllingen med citronsaft og lad den trække i 20 min.
Dryp olie over kødet og krydr. med salt og peber - skær citronen i både og læg dem i fadet.
Stil fadet i ovnen ved 200 grader i ca 1 1/4 time.
Tjek at kødet er gennemstegt og server de let brankede citronbåde til kyllingen.
Mojosauce:
Rens peberfrugterne og chilien og skær dem i mindre stykker.
Kom rasp, peberfrugter, chili, salt, spidskommen, hvidvinseddike og hvidløg i en blender.
Miks det sammen og tilsæt olien lidt af gangen - smag til.
Tilbehør:
Kartofler og salat.
Hans Andersen 2005
|
Ingredienser:
-
Kylling:
-
1 Kylling
-
2 spsk. Citronsaft
-
2 spsk. Olivenolie
-
1 Citron
-
salt og peber
-
-
Majosauce:
-
1-2 røde Peberfrugter
-
1 rød Chili
-
1 fed Presset hvidløg
-
1 dl. Rasp
-
3/4 tsk. salt
-
1/2 spsk. stødt Spidskommen
-
1 spsk. Hvidvinseddike
-
1 dl. Olivenolie
|