Fremgangsmåde:
Løgkompot:
Løg og rødløg snittes og svitses i lidt smør/olie på en pande til de er bløde.
Heri tilsættes dijon sennep, kapers og fløde.
Kompotten koges ind, så den får en cremet konsistens.
Den smages til med salt og peber, og til sidst tilsættes hakket persille.
Rugmelsstegt rødspættefilet:
Fileterne vendes i rugmel, krydres med salt og peber og steges ca. 2 min. på hver side.
Tilbehør:
Hvide kartofler samt tyttebærsyltetøj.
Hans Andersen 2005
|
Ingredienser:
-
600 g. Rødspættefilet
-
Rugmel
-
Smør/olie
-
1 Løg
-
1 Rødløg
-
1 spsk. hele Kapers
-
2½ dl. Fløde (13 %)
-
1 bdt. bredbladet Persille
-
Tyttebærsyltetøj
-
salt og peber
-
1½ tsk. Dijon sennep
|