www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Kina gryde i sur sød sovs
Antal personer: 3

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 14-03-2006
 
 
Fremgangsmåde:

Rør marinaden sammen, vend kødstrimlerne heri og lad dem marinere i ca. 1 time.

Rens grøntsagerne – og skær dem i strimler.

Varm 2 spsk. Olie i en gryde og svits grøntsagerne heri.

Tilsæt 1 dl. bouillon og lad grøntsagerne koge næsten møre – tilsæt ananas styker og saft, samt sojasauce og 2 tsk. eddike – jævn let med maizena og smag til med salt og peber.

Si kødet fra marinaden og brun det i god varm olie – ca. 2 min. – bland kød og grøntsager ved anretningen og server retten med løse ris og groft brød.

Hans Andersen 2005


Ingredienser:
  • 500 g. Magert svinekød i strimler
  • 2 Gulerødder i stave
  • 2 Grønne peberfrugter i strimler
  • ¼ Kinakål
  • 250 g. Ananas stykker
  • 2 tsk. Eddike
  • 4 spsk. Majsolie
  • 1 dl. Bouillon terning
  • Salt
  • Marinade:
  • 1 spsk. Soyasauce
  • 2 tsk. Ingefær
  • 1 Hakket hvidløg
  • Peber