Fremgangsmåde:
Rør marinaden sammen, vend kødstrimlerne heri og lad dem marinere i ca. 1 time.
Rens grøntsagerne – og skær dem i strimler.
Varm 2 spsk. Olie i en gryde og svits grøntsagerne heri.
Tilsæt 1 dl. bouillon og lad grøntsagerne koge næsten møre – tilsæt ananas styker og saft, samt sojasauce og 2 tsk. eddike – jævn let med maizena og smag til med salt og peber.
Si kødet fra marinaden og brun det i god varm olie – ca. 2 min. – bland kød og grøntsager ved anretningen og server retten med løse ris og groft brød.
Hans Andersen 2005
|
Ingredienser:
-
500 g. Magert svinekød i strimler
-
2 Gulerødder i stave
-
2 Grønne peberfrugter i strimler
-
¼ Kinakål
-
250 g. Ananas stykker
-
2 tsk. Eddike
-
4 spsk. Majsolie
-
1 dl. Bouillon terning
-
Salt
-
-
Marinade:
-
1 spsk. Soyasauce
-
2 tsk. Ingefær
-
1 Hakket hvidløg
-
Peber
-
|