www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Kylling lasagne
Antal personer: 4

Kylling lasagne

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 14-03-2006
 
 
Fremgangsmåde:

Kog kyllingen og pil kødet af. ca. 45 min.

Sovs:
Svits løg med karry i margerind – tilsæt hakkede flåede tomater og fløde.

Tilsæt krydderier og lad retten stå og småsimre i ca. 15 min.

Lægges i lag i fad:
Smør fadet og start med pasta plader – spinat – kylling – 1/3 sovs og 1/3 ost.

Start forfra – men nu uden ost, da osten skal bruges på toppen af retten.

Lasagnen skal i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 35 min.

Tilbehør:
Grøn salat

Hans Andersen 2005
Hans Andersen 2018

Ingredienser:
  • 1 Frisk kylling
  • 2 stk. Løg
  • ½ L. Fløde 18 %
  • 1 tsk. Tabasco/rød pasta sovs
  • 3-4 tsk. Karry
  • Salt og peber
  • 10 Pasta plader
  • 1 ds. Flåede tomater
  • 1 ps. Revet ost
  • 1 ps. Helbladet spinat