Fremgangsmåde:
Kog kyllingen og pil kødet af. ca. 45 min.
Sovs:
Svits løg med karry i margerind – tilsæt hakkede flåede tomater og fløde.
Tilsæt krydderier og lad retten stå og småsimre i ca. 15 min.
Lægges i lag i fad:
Smør fadet og start med pasta plader – spinat – kylling – 1/3 sovs og 1/3 ost.
Start forfra – men nu uden ost, da osten skal bruges på toppen af retten.
Lasagnen skal i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 35 min.
Tilbehør:
Grøn salat
Hans Andersen 2005
Hans Andersen 2018
|
Ingredienser:
-
1 Frisk kylling
-
2 stk. Løg
-
½ L. Fløde 18 %
-
1 tsk. Tabasco/rød pasta sovs
-
3-4 tsk. Karry
-
Salt og peber
-
10 Pasta plader
-
1 ds. Flåede tomater
-
1 ps. Revet ost
-
1 ps. Helbladet spinat
-
|