www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Crepes Suzette
Antal personer: 0

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 14-03-2006
 
 
Fremgangsmåde:

De tørre ingredienser røres til en jævning med øl og mælk.

Æggeblommer og olie tilsættes, og dejen hviler i 30 min.

Herefter vendes de stiftpiskede æggehvider i.

Pandekagerne bages i smør – og rulles derefter sammen enkeltvis på et fad.

Smør og sukker smeltes og tilsættes appelsinsaft og cognac.

Blandingen hældes over pandekagerne og antændes, når de serveres.

Hans Andersen 2005


Ingredienser:
  • 1 tsk. Sukker
  • ¼ tsk. Salt
  • 125 g. Hvedemel
  • 2 dl. Øl
  • 1 ¼ dl. Mælk
  • 4 Æg
  • 2 spsk. Olie
  • 100 g. Smør
  • 100 g. Sukker
  • 1 Appelsin (saften heraf)
  • 2 glas Cognac