www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Fiskefrikadeller m. remouladesovs
Antal personer: 3

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 14-03-2006
 
 
Fremgangsmåde:

Dellerne:
Rør farsen op med mel, æg, fløde og krydderier.

Smelt fedtstoffet på panden uden at brune – tag panden af varmen.

Form fiskefrikadellerne med ske og hånd. Dyp skeen hver gang i det varme fedtstof, så glider frikadellerne nemmere af skeen.

Sæt frikadellerne over på svag varme, og steg dem 5-6 min. på hver side.

Sovs:
Smelt margarinen i en gryde.

Rør melet sammen med remouladen.

Tilsæt kartoffelvand og mælk lidt af gangen under stadig omrøring – husk at lade sovsen koge op hver gang.

Lad sovsen småsnurre i 3-4 min. – smages til med salt.

Tilbehør:
Reven gulerod og hvide kartofler

Hans Andersen 2005


Ingredienser:
  • Dellerne:
  • 500 g. Fiskefars
  • 1 Æg
  • Ca. 2 dl. Fløde
  • 1 tsk. Revet løg
  • 1 knsp. Hvid peber
  • 40 g. Smør/marg.
  • 3 spsk. Mel
  • Sovs:
  • 20 g. Margarine
  • 2 spsk. Mel
  • 4 dl. Kartoffelvand
  • 1 dl. Mælk
  • Ca. 75 g. Remoulade