Fremgangsmåde:
Dellerne:
Rør farsen op med mel, æg, fløde og krydderier.
Smelt fedtstoffet på panden uden at brune – tag panden af varmen.
Form fiskefrikadellerne med ske og hånd. Dyp skeen hver gang i det varme fedtstof, så glider frikadellerne nemmere af skeen.
Sæt frikadellerne over på svag varme, og steg dem 5-6 min. på hver side.
Sovs:
Smelt margarinen i en gryde.
Rør melet sammen med remouladen.
Tilsæt kartoffelvand og mælk lidt af gangen under stadig omrøring – husk at lade sovsen koge op hver gang.
Lad sovsen småsnurre i 3-4 min. – smages til med salt.
Tilbehør:
Reven gulerod og hvide kartofler
Hans Andersen 2005
|
Ingredienser:
-
Dellerne:
-
500 g. Fiskefars
-
1 Æg
-
Ca. 2 dl. Fløde
-
1 tsk. Revet løg
-
1 knsp. Hvid peber
-
40 g. Smør/marg.
-
3 spsk. Mel
-
-
Sovs:
-
20 g. Margarine
-
2 spsk. Mel
-
4 dl. Kartoffelvand
-
1 dl. Mælk
-
Ca. 75 g. Remoulade
-
|