www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Whiskybudding
Antal personer: 3

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 14-03-2006
 
 
Fremgangsmåde:

Mælk, 25 g. sukker, og vanillestang koges op.

Æggeblommerne røres sammen med 25 g. sukker og halvdelen af mælkeblandingen og legeres til cremekonsistens over svag varme.

Husblasen sættes i blød i koldt vand i ca. 5 min. – trykkes fri for væde – smeltes i vandbad og afkøles.

Cremen tilsættes den afkølede husblas.

Whiskyen tilsættes den afkølede creme og den let piskede fløde vendes i.

Buddingen fyldes i forme og stivner i køleskab.

Dekoreres med fløde og servers med kirsebærsauce.

Hans Andersen 2005


Ingredienser:
  • 2 dl. Mælk (fløde 13%)
  • 50 g. Sukker
  • 3 Æggeblommer (past.)
  • 4 Blade husblas
  • Ca. ½ dl. Whisky
  • 2½ dl. Piskefløde
  • 1 stang Vanille