www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Eksotisk mørbrad
Antal personer: 3

Eksotisk mørbrad

Tilberedningstid: 75 min.
Oprettet: 22-03-2006
 
 
Fremgangsmåde:

1. Den afpudsede mørbrad krydres med salt, peber og paprika og brunes på alle sider i 1 tsk. olie. Når den er brunet lægges den i et ildfast fad.

2. Panden koges af i kokosmælken og tomatpureen. Når den har simret lidt tilsættes porrer, rød peber og champignoner.

3. Massen hældes over mørbraden og sættes i en ovn ved 200 grader i ca. 30-45 min. alt efter hvor stor mørbraden er, eller hvor gennemstegt den skal være.

4. Retten tages ud af ovnen, og mørbraden skæres på skrå i skiver og lægges tilbage i fadet med sovsen.

Tilbehør:
Løse ris og flütes samt evt. grøn salat.

Hans Andersen 2005
Hans Andersen 2013
Hans Andersen 2019

Ingredienser:
  • 1 Afpudset svinemørbrad
  • 2 Porre i tynde ringe
  • 1 Rød peberfrugt i tern
  • 1 glas Champignoner i tern eller 250 g. friske champignonger i skiver
  • 1 stor + 1 lille ds. Kokosmælk
  • 1 Lille ds. Koncentreret tomatpure´
  • Salt og peber
  • Paprika
  • 1 tsk. Olivenolie