Fremgangsmåde:
1. Den afpudsede mørbrad krydres med salt, peber og paprika og brunes på alle sider i 1 tsk. olie. Når den er brunet lægges den i et ildfast fad.
2. Panden koges af i kokosmælken og tomatpureen. Når den har simret lidt tilsættes porrer, rød peber og champignoner.
3. Massen hældes over mørbraden og sættes i en ovn ved 200 grader i ca. 30-45 min. alt efter hvor stor mørbraden er, eller hvor gennemstegt den skal være.
4. Retten tages ud af ovnen, og mørbraden skæres på skrå i skiver og lægges tilbage i fadet med sovsen.
Tilbehør:
Løse ris og flütes samt evt. grøn salat.
Hans Andersen 2005
Hans Andersen 2013
Hans Andersen 2019
|
Ingredienser:
-
1 Afpudset svinemørbrad
-
2 Porre i tynde ringe
-
1 Rød peberfrugt i tern
-
1 glas Champignoner i tern eller 250 g. friske champignonger i skiver
-
1 stor + 1 lille ds. Kokosmælk
-
1 Lille ds. Koncentreret tomatpure´
-
Salt og peber
-
Paprika
-
1 tsk. Olivenolie
|