Fremgangsmåde:
Kødet renses for fedt og hinder.
Skæres i tynde skiver og bankes lidt. Smørret brunes let i en gryde (må ikke blive for brunt).
Kødet vendes heri til det er gyldent. Bacon, flåede tomater, peberfrugt og champignoner kommes i gryden. Salt, peber og paprika drysses over.
De grønne oliven deles og blandes forsigtigt med grydens indhold. Fløden tilsættes sammen med kulør.
Retten skal derefter koge ved svag varme i ca. 45 min. Den smages til med salt.
Udviklet af: Karolines Køkken
Ikke fryseegnet
|
Ingredienser:
-
600 g svinekød
-
75 g smør
-
100 g bacon i små stykker
-
½ dåse flåede tomater (ca. 200 g)
-
½ grøn peberfrugt (ca. 75 g)
-
250 g champignoner i skiver
-
1 tsk groft salt
-
½ tsk friskkværnet peber
-
¼ tsk edelsüsspaprika
-
20 grønne oliven med piment
-
¼ liter piskefløde
-
kulør
-
-
Tilbehør
-
320 g løse ris, parboiled
-
|