www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Gryderet à l'espagnole
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 80 min.
Oprettet: 07-07-2006
 
 
Fremgangsmåde:

Kødet renses for fedt og hinder.

Skæres i tynde skiver og bankes lidt. Smørret brunes let i en gryde (må ikke blive for brunt).

Kødet vendes heri til det er gyldent. Bacon, flåede tomater, peberfrugt og champignoner kommes i gryden. Salt, peber og paprika drysses over.

De grønne oliven deles og blandes forsigtigt med grydens indhold. Fløden tilsættes sammen med kulør.

Retten skal derefter koge ved svag varme i ca. 45 min. Den smages til med salt.

Udviklet af: Karolines Køkken
Ikke fryseegnet

Ingredienser:
  • 600 g svinekød
  • 75 g smør
  • 100 g bacon i små stykker
  • ½ dåse flåede tomater (ca. 200 g)
  • ½ grøn peberfrugt (ca. 75 g)
  • 250 g champignoner i skiver
  • 1 tsk groft salt
  • ½ tsk friskkværnet peber
  • ¼ tsk edelsüsspaprika
  • 20 grønne oliven med piment
  • ¼ liter piskefløde
  • kulør
  • Tilbehør
  • 320 g løse ris, parboiled