www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Oksemørbrad med rødvinssauce
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 45 min.
Oprettet: 07-07-2006
 
 
Fremgangsmåde:

Løgene pilles, skæres i kvarte og svitses i en pande i smør. Tages op. Oksemørbraden befries for sener, skæres i 4 skiver, der bankes let med hånden.

Krydres med salt og peber og steges i letbrunet smør, ca. 3 min. på hver side. Kødet tages op og holdes varmt.

Løgene lægges tilbage i panden sammen med champignoner, hvorefter rødvin og piskefløde tilsættes, og det hele koger ca. 5 min., eller til den er jævn.

Smages til med salt og tilsættes kulør.

Udviklet af: Karolines Køkken
Ikke fryseegnet

Ingredienser:
  • 100 g chalotteløg
  • 50 g smør
  • 500 g oksemørbrad
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør
  • 125 g champignoner i skiver
  • 1 dl rødvin
  • 2 dl piskefløde
  • ¼ tsk groft salt
  • kulør
  • Tilbehør
  • 375 g gulerødder og haricots verts
  • 1 kg pommes frites