Fremgangsmåde:
Løgene pilles, skæres i kvarte og svitses i en pande i smør. Tages op. Oksemørbraden befries for sener, skæres i 4 skiver, der bankes let med hånden.
Krydres med salt og peber og steges i letbrunet smør, ca. 3 min. på hver side. Kødet tages op og holdes varmt.
Løgene lægges tilbage i panden sammen med champignoner, hvorefter rødvin og piskefløde tilsættes, og det hele koger ca. 5 min., eller til den er jævn.
Smages til med salt og tilsættes kulør.
Udviklet af: Karolines Køkken
Ikke fryseegnet
|
Ingredienser:
-
100 g chalotteløg
-
50 g smør
-
500 g oksemørbrad
-
½ tsk groft salt
-
friskkværnet peber
-
25 g smør
-
125 g champignoner i skiver
-
1 dl rødvin
-
2 dl piskefløde
-
¼ tsk groft salt
-
kulør
-
-
Tilbehør
-
375 g gulerødder og haricots verts
-
1 kg pommes frites
-
|