www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Ovnret med hakket oksekød, tomat og champignon
Antal personer: 4

Tilberedningstid: min.
Oprettet: 18-07-2006
 
 
Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200 grader. Brun løg og kød samt hvidløg peber og salt.

Læg det i bunden af et ildfast fad.

Læg skiver af tomat henover.

Steg skiver af champignon på panden ca. 5 minutter.

Hæld madlavningsfløde hen over champignonerne i panden. Varm op og jævn, men saucen må ikke blive for tyk.

Hæld saucen over tomaterne og kødet. Drys parmesan eller revet ost henover retten.

Stil den i ovnen ca. 25 min.

Tips:

Server med enten pasta eller kartofler

Ingredienser:
  • 500 g. Hakket oksekød
  • 1 løg
  • 2-3 fed hvidløg
  • 4 tomater
  • 1 lille bakke champignon
  • 2 1/2 dl. madlavningsfløde
  • peber og salt
  • jævningspulver
  • parmesan eller revet ost