Fremgangsmåde:
Kog pastaen - næsten.
Pil og hak løg fint. Varm fedtstoffet i en gryde og brun kødet.
Tilsæt bacon, hakket løg og cocktailpølser.
Krydr med timian, salt, peber - og hvidløg efter behag.
Bland den næsten kogte pasta sammen med kødet i et ildfast fad, og hæld mornay sauce over.
Stilles i en 200 º varm ovn i 20 - 25 min.
Servér lune flutes til retten.
|
Ingredienser:
-
500 g hakket oksekød
-
2 spsk oliemargarine, Becel på flaske
-
500 g pasta (skaller eller skruer)
-
4 løg
-
160 g bacon i tern
-
300 g cocktailpølse(r)
-
1 fed hvidløg
-
2 tsk tørret timian
-
salt
-
friskkværnet peber
-
5 dl Mornay ostesauce
-
4 små flutes
|