www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Sidse's ovnret
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 40 min.
Oprettet: 18-07-2006
 
 
Fremgangsmåde:

Kog pastaen - næsten.

Pil og hak løg fint. Varm fedtstoffet i en gryde og brun kødet.

Tilsæt bacon, hakket løg og cocktailpølser.
Krydr med timian, salt, peber - og hvidløg efter behag.

Bland den næsten kogte pasta sammen med kødet i et ildfast fad, og hæld mornay sauce over.

Stilles i en 200 º varm ovn i 20 - 25 min.

Servér lune flutes til retten.


Ingredienser:
  • 500 g hakket oksekød
  • 2 spsk oliemargarine, Becel på flaske
  • 500 g pasta (skaller eller skruer)
  • 4 løg
  • 160 g bacon i tern
  • 300 g cocktailpølse(r)
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk tørret timian
  • salt
  • friskkværnet peber
  • 5 dl Mornay ostesauce
  • 4 små flutes