Fremgangsmåde:
Hak løg og peberfrugt og steg det i en halvstor gryde eller på sourtépande i lidt fedtstof sammmen med krydderierne, undtagen salt og peber.
Når grønsagerne er møre kommes pølserne i, som på forhånd er skåret ud i skiver, og steger med.
Når pølserne er lidt stegte, tages det hele af panden.
Kødet kommes i og brunes godt med salt, peber og paprika. Herefter kommes løg, peberfrugt og pølserne i gryden igen og steger med.
Kom nu dåsen med de hakkede tomater i og rør godt rundt. Hæld herefter vandet ved sammen med boulionterningen.
Når det begynder at småkoge kommes lidt jævning i, koger herefter videre i ca. 3 min. under omrøring.
Kødsovsen må gerne virke lidt tykkere, end hvis det er til alm. spagetti ret.
Smag til med koncentreret tomatpuré samt evt. mere salt og peber.
Kog den friske pasta i 1 minut. Hæld derefter i en si, og lad pastaen dryppe af et øjeblik. Fordel herefter pastaen i et ovnfast fad.
Hæld kødsovsen over og fordel jævnt. Slut af med at komme reven ost på (kan undlades).
Sættes i forvarmet ovn 200 grader i ca. 20-25 min.
Serveres evt. med hvidløgsflutes og salat.
En ret som også børn kan lide.
|
Ingredienser:
-
ca. 600 G Hakket oksekød
-
3-4 hele pølser (skæres ud)
-
1 stort løg (rødløg kan også bruges)
-
1 rød peberfrugt (kan undlades)
-
½ lille tsk. groft chili
-
paprika
-
salt og peber (efter behag)
-
1 ds. hakkede tomater (efter eget valg)
-
ca. ½ l. vand
-
1 boulionterning
-
½ lille ds. koncentreret tomatpuré
-
1 ps. revet ost
-
2 pk. minimum frisk pasta (andet frisk pasta kan bruges)
-
Revet ost
|