www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Kylling i fad
Antal personer: 4

Kylling i fad

Tilberedningstid: 45 min.
Oprettet: 18-07-2006
 
 
Fremgangsmåde:

1. Skær kyllingen i stykker uden skind og ben og brun det let på panden. Læg derefter kødet i et ildfast fad.

2. Fjern kernerne fra peberfrugterne og skær dem i strimler. Pil løget og skær det i tynde strimler.

3. Svits peberfrugterne og løg i smør et par minutter under omrøring, og hæld dem over kyllingen.

4. Pisk fløden til let skum. Rør chutney, karry og hvidløg i og smag til med salt og peber.

5. Fordel fløden over retten og gratiner i ovnen ved 225 g. i ca. 25 min.

Tilbehør:
Løse ris og flutes

Hans Andersen 2016

Ingredienser:
  • 1 stor kylling
  • 3 peberfrugter i forskellig farver
  • 1 stort løg
  • 3 spsk. smør
  • 3 dl. piskefløde
  • 2 spsk. mangochutney
  • 2-3 tsk. karry
  • 1 fed presset hvidløg
  • Salt og peber