Fremgangsmåde:
1. Skær kyllingen i stykker uden skind og ben og brun det let på panden. Læg derefter kødet i et ildfast fad.
2. Fjern kernerne fra peberfrugterne og skær dem i strimler. Pil løget og skær det i tynde strimler.
3. Svits peberfrugterne og løg i smør et par minutter under omrøring, og hæld dem over kyllingen.
4. Pisk fløden til let skum. Rør chutney, karry og hvidløg i og smag til med salt og peber.
5. Fordel fløden over retten og gratiner i ovnen ved 225 g. i ca. 25 min.
Tilbehør:
Løse ris og flutes
Hans Andersen 2016
|
Ingredienser:
-
1 stor kylling
-
3 peberfrugter i forskellig farver
-
1 stort løg
-
3 spsk. smør
-
3 dl. piskefløde
-
2 spsk. mangochutney
-
2-3 tsk. karry
-
1 fed presset hvidløg
-
Salt og peber
|