www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Karry/kokos-kylling
Antal personer: 3

Tilberedningstid: 45 min.
Oprettet: 30-10-2006
 
 
Fremgangsmåde:

Svits karryen i fedtstoffet og tilsæt derefter kyllingen.

Når kyllingen er godt branket tilsættes løg og derefter kokosmælken der lige opsuger alt karryen.

Peber og karry pasta tilsættes nu, efterfulgt af boullion.

Simre til det er færdigt.

Serveres med ris


Ingredienser:
  • 1 dåse kokosmælk (gerne fedtfattig)
  • Karry efter smag
  • 400 g. kyllinge stykker
  • 1 gul peber
  • 1 tsk. karry pasta
  • 1 løg
  • ½ liter boillion.
  • Fedtstof