www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Oksekødsfyld til echiladas og tacos
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 04-11-2006
 
 
Fremgangsmåde:

Svits løgene i olien, til de er klare, tilsæt kødet og rør i det med en gaffel, til det skiller og skifter farve.

Såfremt der bruges peberfrugt, skal den i gryden nu. Tilsæt hvidløg, oregano og så meget tomatpure, at saucen bliver tyk.

Skær de rensede chilier i tern og kom dem eller chilipulver i gryden sammen med 1/2 oksebouillonterning opløst i lidt kogende vand. Smag til med salt.

Dæmp varmen og lad saucen koge meget småt uden låg i mindst 1/2 time, eller til den er meget tyk. Portionen passer til 4 store enchiladas (28 cm. i diameter) eller 12 tacoskaller sammen med salat.

Ingredienser:
  • 500 g. Hakket oksekød
  • 1 stort hakket løg
  • (evt. 1 rød peberfrugt i små tern).
  • 2 spsk. majsolie
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 2 1/2 dl. tomatpure
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 1/2 oksebouillonterning
  • 2 friske røde chilier eller
  • 1/2- 1 tsk. stærk chilipulver
  • salt