Fremgangsmåde:
kalkunruller:
1. Bank kalkunkødet tyndt - smør sennep på hele fladen, og krydr det med salt og peber.
2. Læg 2 skiver hamburgerryg på i forlængelse af hinanden på kalkunkødet, og smør ost på hele fladen.
3. Skær i peberfrugt i tynde strimler, og læg dem på kødet med mellemrum. Rul kødet sammen, og sæt det sammen med en kødnål.
4. Brun kødet hele vejen rundt, og pak det derefter ind i folie. Sæt det ind i ovnen, og steg det på 200 gr. i 40 min.
Carry sauce:
1. Smelt margarine i en gryde eller pande. Kom karry i og brænd det af.
2. Kom mel i og bag det op med bouillion og fløde. Smag til med salt og peber
og evt. karry.
TILBEHØR: Ris, broccoli og mango chutney.
Hans Andersen 2018
|
Ingredienser:
-
kalkunruller:
-
4 kalkunskiver ca. 200 gr.
-
8 skiver røget hamburgerryg
-
Sennep
-
Salt
-
Peber
-
1 rød peber
-
1/2 pk. Pikant ost
-
-
Carry sauce:
-
Ca. 40 gr. margarine
-
i spsk. mel
-
i spsk. karry
-
2 4- dl. bouillonvand
-
2 t dl. kaffefløde
-
Salt og hvidt peber
|