www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Fyldte Kalkunruller m. ris/karrysauce
Antal personer: 4

Fyldte Kalkunruller m. ris/karrysauce

Tilberedningstid: 80 min.
Oprettet: 19-09-2018
 
 
Fremgangsmåde:

kalkunruller:
1. Bank kalkunkødet tyndt - smør sennep på hele fladen, og krydr det med salt og peber.

2. Læg 2 skiver hamburgerryg på i forlængelse af hinanden på kalkunkødet, og smør ost på hele fladen.

3. Skær i peberfrugt i tynde strimler, og læg dem på kødet med mellemrum. Rul kødet sammen, og sæt det sammen med en kødnål.

4. Brun kødet hele vejen rundt, og pak det derefter ind i folie. Sæt det ind i ovnen, og steg det på 200 gr. i 40 min.

Carry sauce:
1. Smelt margarine i en gryde eller pande. Kom karry i og brænd det af.

2. Kom mel i og bag det op med bouillion og fløde. Smag til med salt og peber
og evt. karry.

TILBEHØR: Ris, broccoli og mango chutney.

Hans Andersen 2018


Ingredienser:
  • kalkunruller:
  • 4 kalkunskiver ca. 200 gr.
  • 8 skiver røget hamburgerryg
  • Sennep
  • Salt
  • Peber
  • 1 rød peber
  • 1/2 pk. Pikant ost
  • Carry sauce:
  • Ca. 40 gr. margarine
  • i spsk. mel
  • i spsk. karry
  • 2 4- dl. bouillonvand
  • 2 t dl. kaffefløde
  • Salt og hvidt peber