www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Farsbrød m. gorgonzola
Antal personer: 4

Farsbrød m. gorgonzola

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 07-11-2006
 
 
Fremgangsmåde:

1. Ovnen indstilles på 185 grader.

2. Et ildfast fad smøres.

3. Farsen røres sammen med halvdelen af fløden, løg, æg, mel, tomatpuré, hvidløgssalt/hvidløg, (salt), peber og champignoner.

4. Det hele kommes i fadet, og det resterende smør fordeles over farsen sammen med gorgonzola og mozarella.
(Du kan også ligge halvdelen af farsen i fadet, ligge gorgonzolaen herpå og så fordele resten af farsen herudover, og så drysse mozarellaen ud over).

5. Resten af piskefløden hældes over. Fadet sættes på midterste rille i ovnen ca. 40-50 minutter.

Hans Andersen 2007

Ingredienser:
  • 500 g. Hakket svinekød eller oksekød
  • 1/4 l. Piskefløde
  • 2 Finthakkede løg
  • 1 Glas eller 250 g friske finthakkede champignoner
  • 50 g. Koncentreret tomatpuré
  • ca. 1 tsk. Hvidløgssalt eller 1-2 fed hvidløg
  • Groftkværnet peber
  • (hvis du bruger friske hvidløg skal der også salt i)
  • 2 spsk. Mel
  • 15 g. Smør
  • 1 Æg
  • ca. 30-40 g. Gorgonzola-ost
  • ca. 100 g. Mozarellaost