Fremgangsmåde:
1. Ovnen indstilles på 185 grader.
2. Et ildfast fad smøres.
3. Farsen røres sammen med halvdelen af fløden, løg, æg, mel, tomatpuré, hvidløgssalt/hvidløg, (salt), peber og champignoner.
4. Det hele kommes i fadet, og det resterende smør fordeles over farsen sammen med gorgonzola og mozarella.
(Du kan også ligge halvdelen af farsen i fadet, ligge gorgonzolaen herpå og så fordele resten af farsen herudover, og så drysse mozarellaen ud over).
5. Resten af piskefløden hældes over. Fadet sættes på midterste rille i ovnen ca. 40-50 minutter.
Hans Andersen 2007
|
Ingredienser:
-
500 g. Hakket svinekød eller oksekød
-
1/4 l. Piskefløde
-
2 Finthakkede løg
-
1 Glas eller 250 g friske finthakkede champignoner
-
50 g. Koncentreret tomatpuré
-
ca. 1 tsk. Hvidløgssalt eller 1-2 fed hvidløg
-
Groftkværnet peber
-
(hvis du bruger friske hvidløg skal der også salt i)
-
2 spsk. Mel
-
15 g. Smør
-
1 Æg
-
ca. 30-40 g. Gorgonzola-ost
-
ca. 100 g. Mozarellaost
|