www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Fyldte Rødspætter
Antal personer: 3

Fyldte Rødspætter

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 08-11-2006
 
 
Fremgangsmåde:

Rødspætterne:
1. Rens og skrab rødspætterne

2. Skær dem op i ryggen ned til finnerne.

3. Panér rødspætterne i rasp og steg dem på en varm pande ca. 3 minutter på hver side.

Fyld:
1. Varm 20 g. margarine i en gryde. Kom mel i og rør op med væden.

2. Kom asparges, champignoner, rejer og krydderier i.

3. Løft kødet på rødspætten og kom fyldet i.

Servering:
Med hvide kartofler og remoulade.

Hans Andersen 2006
Hans Andersen 2009
Hans Andersen 2011
Hans Andersen 2012
Hans Andersen 2013
Hans Andersen 2018

Ingredienser:
  • 3 stk. Rødspætter
  • 30 g. Margarine
  • 2 spsk. Mel
  • 20 g. Svinefedt
  • Fyld:
  • 150 g. Rejer
  • 1 ds. Asparges
  • 1 ds. Champignoner
  • 2 1/2 dl. Mælk
  • ca. 4 dl. væde (champignon, asparges)
  • 1 tsk. Dild
  • 3 tsk. Citronsaft
  • 20 g. Margarine
  • Diverse:
  • Kartofler
  • Remoulade