Fremgangsmåde:
Rødspætterne:
1. Rens og skrab rødspætterne
2. Skær dem op i ryggen ned til finnerne.
3. Panér rødspætterne i rasp og steg dem på en varm pande ca. 3 minutter på hver side.
Fyld:
1. Varm 20 g. margarine i en gryde. Kom mel i og rør op med væden.
2. Kom asparges, champignoner, rejer og krydderier i.
3. Løft kødet på rødspætten og kom fyldet i.
Servering:
Med hvide kartofler og remoulade.
Hans Andersen 2006
Hans Andersen 2009
Hans Andersen 2011
Hans Andersen 2012
Hans Andersen 2013
Hans Andersen 2018
|
Ingredienser:
-
3 stk. Rødspætter
-
30 g. Margarine
-
2 spsk. Mel
-
20 g. Svinefedt
-
-
Fyld:
-
150 g. Rejer
-
1 ds. Asparges
-
1 ds. Champignoner
-
2 1/2 dl. Mælk
-
ca. 4 dl. væde (champignon, asparges)
-
1 tsk. Dild
-
3 tsk. Citronsaft
-
20 g. Margarine
-
-
Diverse:
-
Kartofler
-
Remoulade
|