www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Boller i karry 2
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 30 min.
Oprettet: 25-05-2005
 
 
Fremgangsmåde:

Bring vandet i kog, tilsæt bouillon-terningen. Pres små kødboller ud af medisterpølsen og ned i vandet.

Risene tilberedes som anvist på emballagen.

Lad kødbollerne koge i ca. 15 min. Tag dem op og hæld vandet i en skål. Smelt margarinen og drys karry i og lad det svitse lidt.

Drys melet over og rør til det er helt opsuget. Hæld lidt kødbollevand ved under konstant piskning.

Tilsæt resten af det afmålte kødbollevand. Lad sovsen småkoge i 5 min.

Smag til med salt og peber. Vend til sidst kødbollerne i sovsen.

Ingredienser:
  • 500 g medisterpølse (rå)
  • 2 l vand
  • 2 dl svindebouillon
  • 50 g margarine
  • 2-3 tsk karry (efter smag)
  • 30 g hvedemel
  • 8 dl kødbollevand
  • 240 g ris