Fremgangsmåde:
Bring vandet i kog, tilsæt bouillon-terningen. Pres små kødboller ud af medisterpølsen og ned i vandet.
Risene tilberedes som anvist på emballagen.
Lad kødbollerne koge i ca. 15 min. Tag dem op og hæld vandet i en skål. Smelt margarinen og drys karry i og lad det svitse lidt.
Drys melet over og rør til det er helt opsuget. Hæld lidt kødbollevand ved under konstant piskning.
Tilsæt resten af det afmålte kødbollevand. Lad sovsen småkoge i 5 min.
Smag til med salt og peber. Vend til sidst kødbollerne i sovsen.
|
Ingredienser:
-
500 g medisterpølse (rå)
-
2 l vand
-
2 dl svindebouillon
-
50 g margarine
-
2-3 tsk karry (efter smag)
-
30 g hvedemel
-
8 dl kødbollevand
-
240 g ris
-
|