Fremgangsmåde:
Bland rugmel, salt og peber sammen og vend torskefileterne heri.
Smelt margarinen på en pande og steg fileterne ca. 3-4 min. på hver side alt efter størrelse.
Skrab gulerødderne og riv dem groft ned i en skål og tilsæt lidt citronsaft.
Sovs:
Kom ca. 30 g. margarine i en gryde, og lad det smelte uden at tage farve.
Tilsæt 2 spsk. mel og pisk op med lidt mælk ad gangen.
Ca. 3 dl. kartoffelvand hældes i sovsen på samme måde.
En porre skæres i tynde skiver og hældes i sovsen og lad det stå og småsimre.
Hans Andersen 2006
|
Ingredienser:
-
ca. 450 g. Torskefilet
-
Rugmel
-
Salt og peber
-
4 Gulerødder
-
1 1/2 kg. Kartofler
-
Citronsaft
-
-
Sovs
-
30 g. Margarine
-
2 spsk. Mel
-
ca. 2 1/2 dl. Mælk
-
1 Porre
-
|