www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Stegt Torskefilet
Antal personer: 3

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 08-11-2006
 
 
Fremgangsmåde:

Bland rugmel, salt og peber sammen og vend torskefileterne heri.

Smelt margarinen på en pande og steg fileterne ca. 3-4 min. på hver side alt efter størrelse.

Skrab gulerødderne og riv dem groft ned i en skål og tilsæt lidt citronsaft.

Sovs:
Kom ca. 30 g. margarine i en gryde, og lad det smelte uden at tage farve.

Tilsæt 2 spsk. mel og pisk op med lidt mælk ad gangen.

Ca. 3 dl. kartoffelvand hældes i sovsen på samme måde.

En porre skæres i tynde skiver og hældes i sovsen og lad det stå og småsimre.

Hans Andersen 2006

Ingredienser:
  • ca. 450 g. Torskefilet
  • Rugmel
  • Salt og peber
  • 4 Gulerødder
  • 1 1/2 kg. Kartofler
  • Citronsaft
  • Sovs
  • 30 g. Margarine
  • 2 spsk. Mel
  • ca. 2 1/2 dl. Mælk
  • 1 Porre