www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Karrykrydrede kyllingelår
Antal personer: 3

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 08-11-2006
 
 
Fremgangsmåde:

Varm en pande op med smørret og brun kyllingelårene med karry på begge sider til de er gyldne.

Tag en stor bradepande og kom kartofler, løg, hvidløg, peberfrugter og olivenolie i. Vend det sammen.

Krydr med masser af frisk timian, salt og peber.

Kom de brunede stykker kylling i bradepanden. Steg det i en 200 grader forvarmet oven i ca. 45 min.

Hans Andersen 2006

Ingredienser:
  • 3 Kyllingelår
  • Karry
  • Lidt smør til bruning
  • Kartoffelfad:
  • 1 kg. store vaskede kartofler i både eller skiver.
  • 10 skalottelør i halve
  • 5 fed Hvidløg i halve
  • 3 røde Peberfrugter i kvarte uden stok
  • 1 dl. Olivenolie
  • Masser af frisk timian
  • evt. grønne oliven