Fremgangsmåde:
Varm en pande op med smørret og brun kyllingelårene med karry på begge sider til de er gyldne.
Tag en stor bradepande og kom kartofler, løg, hvidløg, peberfrugter og olivenolie i. Vend det sammen.
Krydr med masser af frisk timian, salt og peber.
Kom de brunede stykker kylling i bradepanden. Steg det i en 200 grader forvarmet oven i ca. 45 min.
Hans Andersen 2006
|
Ingredienser:
-
3 Kyllingelår
-
Karry
-
Lidt smør til bruning
-
-
Kartoffelfad:
-
1 kg. store vaskede kartofler i både eller skiver.
-
10 skalottelør i halve
-
5 fed Hvidløg i halve
-
3 røde Peberfrugter i kvarte uden stok
-
1 dl. Olivenolie
-
Masser af frisk timian
-
evt. grønne oliven
|