www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Græsk Moussaka
Antal personer: 4

Græsk Moussaka

Tilberedningstid: 75 min.
Oprettet: 11-09-2019
 
 
Fremgangsmåde:

1. Pil og hak løgene. Svits dem. Kom kødet i, svits det, tilsæt hvidløg, tomatpuré, salt, peber, sukker og rosmarin. Simre i 5 min. Smag til.

2. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Fordel halvdelen af kartoffelskiverne i bunden af et smurt ovnfast fad.

3. Kom kødblandingen på, dæk med resten af kartoflerne.

4. Pisk æg og mælk sammen. Hæld det over. Drys ost på.

5. Sættes i en 180 grader C. alm. ovn i 45 min.

Serveres med grøn salat og flutes.

Hans Andersen 2019

Ingredienser:
  • 500 g. Oksekød, hakket
  • 2 Løg
  • 40 g. Margarine
  • 2 fed Hvidløg
  • 70 g. Tomatpure, koncentreret
  • Salt og Peber
  • 1 tsk. Sukker
  • 1 tsk. Rosmarin, tørret
  • 750 g. Kartofler
  • 2 Æg
  • 1 dl. Sødmælk
  • 50 g. Revet, mozzarellaost 45+