Fremgangsmåde:
1. Pil og hak løgene. Svits dem. Kom kødet i, svits det, tilsæt hvidløg, tomatpuré, salt, peber, sukker og rosmarin. Simre i 5 min. Smag til.
2. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Fordel halvdelen af kartoffelskiverne i bunden af et smurt ovnfast fad.
3. Kom kødblandingen på, dæk med resten af kartoflerne.
4. Pisk æg og mælk sammen. Hæld det over. Drys ost på.
5. Sættes i en 180 grader C. alm. ovn i 45 min.
Serveres med grøn salat og flutes.
Hans Andersen 2019
|
Ingredienser:
-
500 g. Oksekød, hakket
-
2 Løg
-
40 g. Margarine
-
2 fed Hvidløg
-
70 g. Tomatpure, koncentreret
-
Salt og Peber
-
1 tsk. Sukker
-
1 tsk. Rosmarin, tørret
-
750 g. Kartofler
-
2 Æg
-
1 dl. Sødmælk
-
50 g. Revet, mozzarellaost 45+
|