www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Kalveruller m. ost og skinke
Antal personer: 3

Tilberedningstid: 60 min.
Oprettet: 21-12-2006
 
 
Fremgangsmåde:

1. Ælt kødet med salt - afriv et stykke pergament papir. Smør en 1/3 af kødet ud på papiret i en rektangel.

2. Skær skinken og osten til, så det passer til kødet - læg det på kødet - der skal vare ca. 1 cm. kød ved siderne.

3. Rul kødet sammen og tryk enderne sammen.

4. Bland mel, rasp, salt og paprika sammen på en tallerken.

5. Vend rullerne i sammenpisket æg og derefter i melblandingen.

6. Varm olien i en frituregryde (tykbundet gryde), til det syder omkring en tændstik.

7. Steg rullerne i det varme fedtstof. Vend rullerne ret hurtigt med to gafler. Kog dem 6-9 min. til de er gyldne. Tag dem op med en hulske, og læg dem på fedtsugende papir.

De kan også steges på panden.....

Tilbehør:
Råstegte kartofler, grønne bønner og 1/2 l. smørsovs.

Hans Andersen 2006

Ingredienser:
  • 400 g. Hakket Kalvekød
  • 1/2 tsk. Salt
  • 3 skiver Tyndskåret skinke
  • 3 bjælker Emmenthalerost
  • 1-2 spsk. Mel
  • ca. 1 Æg eller 2 æggehvider
  • 4-6 spsk. Rasp
  • Salt
  • 1 tsk. Mild Paprika
  • 1/2 l. Olie