Fremgangsmåde:
1. Ælt kødet med salt - afriv et stykke pergament papir. Smør en 1/3 af kødet ud på papiret i en rektangel.
2. Skær skinken og osten til, så det passer til kødet - læg det på kødet - der skal vare ca. 1 cm. kød ved siderne.
3. Rul kødet sammen og tryk enderne sammen.
4. Bland mel, rasp, salt og paprika sammen på en tallerken.
5. Vend rullerne i sammenpisket æg og derefter i melblandingen.
6. Varm olien i en frituregryde (tykbundet gryde), til det syder omkring en tændstik.
7. Steg rullerne i det varme fedtstof. Vend rullerne ret hurtigt med to gafler. Kog dem 6-9 min. til de er gyldne. Tag dem op med en hulske, og læg dem på fedtsugende papir.
De kan også steges på panden.....
Tilbehør:
Råstegte kartofler, grønne bønner og 1/2 l. smørsovs.
Hans Andersen 2006
|
Ingredienser:
-
400 g. Hakket Kalvekød
-
1/2 tsk. Salt
-
3 skiver Tyndskåret skinke
-
3 bjælker Emmenthalerost
-
1-2 spsk. Mel
-
ca. 1 Æg eller 2 æggehvider
-
4-6 spsk. Rasp
-
Salt
-
1 tsk. Mild Paprika
-
1/2 l. Olie
-
|