www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Leverpostej
Antal personer: 0

Tilberedningstid: 80 min.
Oprettet: 15-02-2007
 
 
Fremgangsmåde:

1. Kom alle ingredienserne i en gryde og varm det langsomt op under omrøring. Rør indtil ingredienserne er blødt op.

2. Kom mængden i to aluforme a´ ca. 5 dl. størrelse

3. Bag postejen i vandbad i ca. 1 time i en forvarmet ovn på 200 grader.

Hans Andersen 2006

Ingredienser:
  • 300 g. Hakket svinelever
  • 200 g. Hakket spæk
  • 1 Løg
  • 1 Æg
  • 1 lille glas Champignon
  • 3 spsk. Hvedemel
  • 3 dl. Sødmælk
  • 15 g. Salt
  • 3 g. Peber