www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Torskefilet i Tomatflødesovs
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 60 min.
Oprettet: 15-02-2007
 
 
Fremgangsmåde:

1. Løgene snittes og svitses i en gryde sammen med hvidløg og paprika.

2. Tomaterne skæres i små stykker og tilsættes sammen med de flåede tomater. Krydderierne tilsættes.

3. Lad det stå og simre i ca. 30 min. - og tilsæt i mellemtiden fløden.

4. Ti min. før servering tilsættes rejer, fetaost og torskestykkerne.

Hans Andersen 2006

Ingredienser:
  • 2 Løg
  • Hvidløg efter smag og behag
  • 10 små Tomater
  • 2 ds. Flåede tomater
  • 1 bæger Fetaost
  • 2,5 dl. Fløde
  • Salt og peber
  • Paprika
  • 150 g. Rejer
  • 3-4 Torskefileter eller lignende.