www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Skovhuggerens livret
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 60 min.
Oprettet: 15-02-2007
 
 
Fremgangsmåde:

1. Skær kødet i skiver og skær skiverne i stykker a´ 5 cm. - Brun kødet i lidt fedtstof i en gryde.

2. Skær de rensede porrer i 5 cm. lange stykker. Er porrerne meget tykke, må de evt. skæres igennem på langs først.

3. Lad porrestykkerne svitse med et øjeblik og tilsæt derefter krydderier og vand.

4. Lad retten stege under låg, ca. 45 min.

5. Hæld mælk eller fløde i og lidt kulør - tilsæt evt. en meljævning og smag retten til.

Tilbehør: Kartoffelmos

Hans Andersen 2006

Ingredienser:
  • 3/4 kg. magert stribet flæsk
  • Fedtstof til stegning
  • 4-6 Porre
  • Salt og peber
  • 1 tsk. Paprika
  • 1 tsk. Karry
  • 2 dl. Vand
  • 1 dl. Mælk eller fløde
  • Kulør