Fremgangsmåde:
1. Skær kødet i skiver og skær skiverne i stykker a´ 5 cm. - Brun kødet i lidt fedtstof i en gryde.
2. Skær de rensede porrer i 5 cm. lange stykker. Er porrerne meget tykke, må de evt. skæres igennem på langs først.
3. Lad porrestykkerne svitse med et øjeblik og tilsæt derefter krydderier og vand.
4. Lad retten stege under låg, ca. 45 min.
5. Hæld mælk eller fløde i og lidt kulør - tilsæt evt. en meljævning og smag retten til.
Tilbehør: Kartoffelmos
Hans Andersen 2006
|
Ingredienser:
-
3/4 kg. magert stribet flæsk
-
Fedtstof til stegning
-
4-6 Porre
-
Salt og peber
-
1 tsk. Paprika
-
1 tsk. Karry
-
2 dl. Vand
-
1 dl. Mælk eller fløde
-
Kulør
|