www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Kaningryde
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 75 min.
Oprettet: 15-02-2007
 
 
Fremgangsmåde:

1. Del kaninen i 8 stykker

2. Skræl gulerødderne, pil løget og skær begge dele i terninger.

3. Rens porren og skær den i ringe.

4. Gnid kaninstykkerne med salt og peber. Læg dem i et smurt ovnfast fad.

5. Fordel gulerødder, løg og porrer omkring kødet og drys grøntsagerne med salt og peber.

6. Hæld kogende bouillon ved og læg låg på fadet der stilles i en forvarmet ovn ved 200 grader i 45 min.

7. Tilsæt de rensede champignon og ærter efter 30 min. og jævn retten med melet, der er udrørt i sherry. Fadet pyntes med persilleduske.

Tilbehør: Kartoffelmos

Hans Andersen 2006

Ingredienser:
  • 1 Kanin
  • 2 Gulerødder
  • 3 Løg
  • 1 Porre
  • 2,5 dl. Bouillon
  • 250 g. Champignon
  • 200 g. Frosne ærter
  • 2 spsk. Mel
  • 1 1/4 dl. Sherry
  • 1/2 bdt. Persille til pynt