Fremgangsmåde:
1. Del kaninen i 8 stykker
2. Skræl gulerødderne, pil løget og skær begge dele i terninger.
3. Rens porren og skær den i ringe.
4. Gnid kaninstykkerne med salt og peber. Læg dem i et smurt ovnfast fad.
5. Fordel gulerødder, løg og porrer omkring kødet og drys grøntsagerne med salt og peber.
6. Hæld kogende bouillon ved og læg låg på fadet der stilles i en forvarmet ovn ved 200 grader i 45 min.
7. Tilsæt de rensede champignon og ærter efter 30 min. og jævn retten med melet, der er udrørt i sherry. Fadet pyntes med persilleduske.
Tilbehør: Kartoffelmos
Hans Andersen 2006
|
Ingredienser:
-
1 Kanin
-
2 Gulerødder
-
3 Løg
-
1 Porre
-
2,5 dl. Bouillon
-
250 g. Champignon
-
200 g. Frosne ærter
-
2 spsk. Mel
-
1 1/4 dl. Sherry
-
1/2 bdt. Persille til pynt
|