Fremgangsmåde:
Chutney:
1. Puddersukker, eddike og soja koges op.
2. Æbler, rosiner og chili vendes i og koger med et minut. Smages til med salt og peber og stilles til afkøling i stuetemperatur.
Kyllingeret:
1. Rist kokos på en tør pande med konstant omrøring - tag det af.
2. Steg kyllingefileterne 8-10 min. på hver side - tag dem af.
3 Steg ananas og banan hver for sig i lidt fedtstof.
Sauce:
1. Karry og hakket ananas ristes, hønsefonden tilsættes og saucen simre 5 min. - fløden tilsættes og saucen simrer videre endnu 5 min.
2. Smages til med salt og peber, jævnes evt. med lidt maizena.
Servering:
Kyllingefileterne anrettes ovenpå en skive ananas med sauce og pyntes med ristet kokos og stegte bananer.
Tilbehør: Ris og chutney
Hans Andersen 2006
|
Ingredienser:
-
Chutney:
-
2 Æbler i tern
-
4 spsk. Rosiner
-
2 tsk. Chili
-
2 tsk. Eddike
-
2 spsk. Soja
-
2 spsk. Puddersukker
-
-
Kyllingret:
-
8 stk. Kyllingebrystfileter
-
Salt og peber
-
4 spsk. Kokosmel
-
8 skiver Ananas
-
1 Banan i skiver
-
-
Sauce:
-
2 spsk. Karry
-
4 spsk. Hakket ananas
-
4 dl. Hønse boullion
-
2 dl. Fløde
-
evt. maizena eller mel til jævning
|