www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Asiatisk Kylling m. chutney
Antal personer: 4

Asiatisk Kylling m. chutney

Tilberedningstid: 60 min.
Oprettet: 15-02-2007
 
 
Fremgangsmåde:

Chutney:
1. Puddersukker, eddike og soja koges op.

2. Æbler, rosiner og chili vendes i og koger med et minut. Smages til med salt og peber og stilles til afkøling i stuetemperatur.

Kyllingeret:
1. Rist kokos på en tør pande med konstant omrøring - tag det af.

2. Steg kyllingefileterne 8-10 min. på hver side - tag dem af.

3 Steg ananas og banan hver for sig i lidt fedtstof.

Sauce:
1. Karry og hakket ananas ristes, hønsefonden tilsættes og saucen simre 5 min. - fløden tilsættes og saucen simrer videre endnu 5 min.

2. Smages til med salt og peber, jævnes evt. med lidt maizena.

Servering:
Kyllingefileterne anrettes ovenpå en skive ananas med sauce og pyntes med ristet kokos og stegte bananer.

Tilbehør: Ris og chutney

Hans Andersen 2006

Ingredienser:
  • Chutney:
  • 2 Æbler i tern
  • 4 spsk. Rosiner
  • 2 tsk. Chili
  • 2 tsk. Eddike
  • 2 spsk. Soja
  • 2 spsk. Puddersukker
  • Kyllingret:
  • 8 stk. Kyllingebrystfileter
  • Salt og peber
  • 4 spsk. Kokosmel
  • 8 skiver Ananas
  • 1 Banan i skiver
  • Sauce:
  • 2 spsk. Karry
  • 4 spsk. Hakket ananas
  • 4 dl. Hønse boullion
  • 2 dl. Fløde
  • evt. maizena eller mel til jævning