www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Æbler bagt med marcipan
Antal personer: 4

Tilberedningstid: 45 min.
Oprettet: 15-02-2007
 
 
Fremgangsmåde:

1. Fjern kernehuset med et udstiksjern eller en kartoffelskræller.

2. Fyld halvdelen af marcipanen i æblerne.

3. Dryp godt med sirup ca. 1 tsk. pr. æble og kom resten af marcipanen i hullet - der må godt være top på.

4. Bag æblerne i en forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 20 min.

5. Smag yoghurten til med kaffesirup - ca. 1/4 dl. og server cremen til æblerne

Hans Andersen 2006

Ingredienser:
  • 4 stk. Flotte røde eller grønne æbler
  • 100 g. Marcipan
  • 1 lille flaske Kaffesirup med ingefær og kardemommesmag.
  • 200 g. Græsk yoghurt