Fremgangsmåde:
1. Rør hakket oksekød sammen med hakkede champignon og hakkede hasselnøddekerner.
2. Form kødet til fire bøffer, som omvikles med 1-2 skiver bacon. Bacon sættes fast med tandstikker. Steg bøfferne ved jævn varme 5-6 min. på hver side alt efter tykkelse.
3. Krydr bøfferne med salt og peber, og lad dem hvile tildækket i 5 min.
4. Kog og pil kartoflerne. Læg dem i et ovnfast fad og smuldr osten henover.
5. Sæt fadet under grillen i ovnen til osten er smelten og gylden.
6. Skær squash i tynde skiver, og snit tomaterne fint.
7. Sauter squash og tomat ca. 3 min. i smør. Smag til med salt og peber, og drys med hakket persille.
Hans Andersen 2006
|
Ingredienser:
-
Tournedos:
-
500 g. Hakket oksekød
-
100 g. Rensede champignon
-
25 g. Hassenøddekerner
-
4-8 skiver bacon
-
Salt og peber
-
-
Squash-tomat tilbehør:
-
1 Squash
-
4 Soltørrede tomater
-
1 spsk. Smør
-
Salt og peber
-
Persille
-
-
Roquefort kartofler:
-
750 g. små Kartofler
-
75 g. Roquefort eller anden blåskimmel ost
-
Salt og peber
|