Fremgangsmåde:
1 Løgene og gulerødder skæres i skiver, hvidkålen i fine strimler.
2. Løgene brunes i margarine. Karry tilsættes og brunes med.
3. Kødet brunes og hvidkålen tilsættes og brunes lidt efter lidt.
4. Gulerødderne tilsættes og brunes med.
5. 1 dåse tomater hakkes fint og koges med. Tilsæt evt lidt vand.
6. Retten koger til kålen er mør. Ca. 45-60 min. Behøver ikke jævning, det meste væde fordamper.
TILBEHØR: Ris, rugbrød og sennep.
Hans Andersen 2018
|
Ingredienser:
-
600 gr. oksekød
-
600 gr. løg
-
300 gr. gulerødder
-
1000 gr. hvidkål
-
3 spsk. stærk karry
-
salt og peber
-
1 ds. hakkede tomater
-
vand
-
10 gr. margarine
-
7 dl. vand
-
4 dl. ris
-
|