www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Ild i Røret
Antal personer: 4

Ild i Røret

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 30-01-2019
 
 
Fremgangsmåde:

1 Løgene og gulerødder skæres i skiver, hvidkålen i fine strimler.

2. Løgene brunes i margarine. Karry tilsættes og brunes med.

3. Kødet brunes og hvidkålen tilsættes og brunes lidt efter lidt.

4. Gulerødderne tilsættes og brunes med.

5. 1 dåse tomater hakkes fint og koges med. Tilsæt evt lidt vand.

6. Retten koger til kålen er mør. Ca. 45-60 min. Behøver ikke jævning, det meste væde fordamper.

TILBEHØR: Ris, rugbrød og sennep.

Hans Andersen 2018

Ingredienser:
  • 600 gr. oksekød
  • 600 gr. løg
  • 300 gr. gulerødder
  • 1000 gr. hvidkål
  • 3 spsk. stærk karry
  • salt og peber
  • 1 ds. hakkede tomater
  • vand
  • 10 gr. margarine
  • 7 dl. vand
  • 4 dl. ris