Fremgangsmåde:
2-3 halve stk. rugbrød med forskelligt fedtfattigt pålæg, f.eks.:
*KØDPÅLÆG med højest 12% fedt.
-skinke, hamburgerryg, filet, roastbeef, kyllingepålæg, kalkun, saltkød, kartoffelspegepølse, leverpostej.
*FISKEPÅLÆG
-makrel i tomat, tun i vand, torskerogn, røget sild
*ÆG
*MAGER OST – højest 18% fedt
(-anbefales: Thise 10+ - 6% fedt - købes hos ostehandleren)
-hytteost, rygeost
*GRØNTS-/ FRUGTPÅLÆG:
-kartoffel, tomat , agurk, æble, banan
*Birgitte’s PÅLÆGSSALAT:
2 personer:
2 dl A38
½ dl. fedtfattig mayonnaise – max. 4,5% fedt!!
½ tsk. sennep
1 tsk. citronsaft
salt, peber
1 ds. tun i vand
1/3 ds. majs
½ rød peberfrugt i tern
evt. kapers
Rør A38 sammen med mayonnaise, sennep og citronsaft og smag til med salt og peber.
Dressingen vendes med tun og grøntsager.
Spises med en halv grovbolle f.eks ½ fiberbolle.
*) I stedet for tun kan der anvendes hårdkogt hakket æg, karry og lidt kalkun bacon tern (ristet)
ELLER:
skinke i tern, syltet drueagurk, salatløg, grønne ærter, tomat og sennep.
|
Ingredienser:
|