Fremgangsmåde:
1. Rist brødet og lad det svale af.
2. Tag skindet af pølsen og smør "farsen" direkte på brødet.
3. Varm fedtstoffet op på en stegepande, og steg smørrebrødene med pølsesiden nedad. Læg dem derefter på et stykke bagepapir med pølsesiden opad.
4. Pil løget og skær det i skiver. Skær tomaterne i skiver og steg begge dele på stegepanden i fedtstof. Krydr og læg løg og tomater over pølsen.
5. Dæk med osten og sæt brødene i en 250 g. varm ovn i 5-10 min. til osten er smeltet.
6. Drys med paprika og server.
Hans Andersen 2016
|
Ingredienser:
-
4 skiver Sandwichbrød
-
200 g. Pølse (gerne stærkt krydret, evt medisterpølse)
-
2 spsk. smør/margarine
-
1 løg
-
2 Tomater
-
Salt og peber
-
4 store Skiver ost (samsø eller danbo)
-
Paprika
|