www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Nakkefilet stegt som vildt
Antal personer: 4

Nakkefilet stegt som vildt

Tilberedningstid: 0 min.
Oprettet: 05-05-2007
 
 
Fremgangsmåde:

Kødet gnides med salt, groftkværnet peber og knuste enebær og brunes i en gryde i margarinen.

Vand og fløde, maizena og ribsgele piskes sammen og hældes over kødet.

Småsteger under låg i ¾-1 time, til kødet er mørt. Kødet tages op Saucen piskes igennem og tilsættes evt. mere fløde og kulør.

Server med kartofler, evt. brunede kartofler, selerisalat eller waldorfsalat og tranebærsyltetøj.

Hans Andersen 2017

Ingredienser:
  • 750 g. Nakkefilet. helt afpudset
  • 1 tsk. Salt
  • Peber
  • 6 Enebær, hele
  • 15 g. Margarine
  • 1.5 dl. Vand
  • 1 dl. Piskefløde
  • 1 tsk. Maizena majsstivelse
  • 1 spsk. Ribsgele