Fremgangsmåde:
1. Hak nøddekernerne fint eller findel dem i en blender.
2. Pisk æg og sukker hvidt og skummende, og vend smørret i lidt efter lidt.
3. Bland nøddekerner, kartoffelmel og bagepulver sammen og vend det i æggene.
4. Fordel dejen i 8 smurte portionstærteforme (ca. 11 cm. i diameter) eller en kageform.
5. Bages midt i ovnen ved 175 grader i ca. 20 min.
Pynt:
Pisk fløden stiv og fordel dem over de afkølede tærter. Pynt med jordbær.
Hans Andersen 2007
|
Ingredienser:
-
75 g. Hasselnøddekerner
-
3 Æg
-
130 g. Sukker (ca. 1 1/2 dl.)
-
50 g. Smeltet afkølet smør
-
2 spsk. Kartoffelmel
-
1 1/2 tsk. Bagepulver
-
-
Pynt:
-
2 dl. Piskefløde
-
500 g. Friske jordbær
|