www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Jordbær på Hasselnøddebunde
Antal personer: 8

Jordbær på Hasselnøddebunde

Tilberedningstid: 40 min.
Oprettet: 29-09-2007
 
 
Fremgangsmåde:

1. Hak nøddekernerne fint eller findel dem i en blender.

2. Pisk æg og sukker hvidt og skummende, og vend smørret i lidt efter lidt.

3. Bland nøddekerner, kartoffelmel og bagepulver sammen og vend det i æggene.

4. Fordel dejen i 8 smurte portionstærteforme (ca. 11 cm. i diameter) eller en kageform.

5. Bages midt i ovnen ved 175 grader i ca. 20 min.

Pynt:
Pisk fløden stiv og fordel dem over de afkølede tærter. Pynt med jordbær.

Hans Andersen 2007

Ingredienser:
  • 75 g. Hasselnøddekerner
  • 3 Æg
  • 130 g. Sukker (ca. 1 1/2 dl.)
  • 50 g. Smeltet afkølet smør
  • 2 spsk. Kartoffelmel
  • 1 1/2 tsk. Bagepulver
  • Pynt:
  • 2 dl. Piskefløde
  • 500 g. Friske jordbær