www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Malta Kylling
Antal personer: 4

Malta Kylling

Tilberedningstid: 75 min.
Oprettet: 10-12-2007
 
 
Fremgangsmåde:

Del kyllingen i 4-6 stykker, brun dem i halvdelen af smørret, olien og hele karryen.

Stil det i ovnen ved 200 grader.

Skær porre, æbler, peber og syltede ingefær i tern, og brun det i resten af fedtstoffet.

Kom det over kyllingestykkerne, og kog panden af i bouillon (ønskes en tykkere sovs så tilsæt en meljævning)og tilsæt resten af ingredienserne.

Kom det over kyllingestykkerne og steg i ca. 45 min.

Server retten med løse ris evt. salat.

Hans Andersen 2007
Hans Andersen 2013

Ingredienser:
  • 1 Kylling
  • 25 g. Smør
  • 1/2 dl. Olie
  • 1/2 spsk. Karry
  • 1/2 spsk. Salt
  • 2 Porre
  • 2 Syrlige Æbler
  • 2 Peber rød/grøn
  • 2 spsk. Rosiner
  • 1/2 dl. Bouillon
  • 1/2 dl. Kinesisk soja
  • 1-2 spsk. Vineddike
  • 2 spsk. Syltet ingerfær
  • 2 spsk. Sød Paprika
  • 2 fed Friskpresset hvidløg