Fremgangsmåde:
Del kyllingen i 4-6 stykker, brun dem i halvdelen af smørret, olien og hele karryen.
Stil det i ovnen ved 200 grader.
Skær porre, æbler, peber og syltede ingefær i tern, og brun det i resten af fedtstoffet.
Kom det over kyllingestykkerne, og kog panden af i bouillon (ønskes en tykkere sovs så tilsæt en meljævning)og tilsæt resten af ingredienserne.
Kom det over kyllingestykkerne og steg i ca. 45 min.
Server retten med løse ris evt. salat.
Hans Andersen 2007
Hans Andersen 2013
|
Ingredienser:
-
1 Kylling
-
25 g. Smør
-
1/2 dl. Olie
-
1/2 spsk. Karry
-
1/2 spsk. Salt
-
2 Porre
-
2 Syrlige Æbler
-
2 Peber rød/grøn
-
2 spsk. Rosiner
-
1/2 dl. Bouillon
-
1/2 dl. Kinesisk soja
-
1-2 spsk. Vineddike
-
2 spsk. Syltet ingerfær
-
2 spsk. Sød Paprika
-
2 fed Friskpresset hvidløg
|