www.sb3.dk
- Sidste nyt
- Billeder fra mit første år
- Dagbog fra Irak/ Afghanistan
- Dagbog Kosovo 2008
- Opskrifter
- Frederikshavn Madforening
  Mørbrad som Vildt
Antal personer: 3

Mørbrad som Vildt

Tilberedningstid: 50 min.
Oprettet: 11-12-2007
 
 
Fremgangsmåde:

Fremgangsmåde
1. Mørbraden gøres i stand.
2. Baconskiverne skæres i strimler - brunes i en gryde - og tages op når det er gyldent.
3. Mørbraden brunes - og krydderier, vand og fløde tilsættes.
4. Låg lægges over, og kødet småsnurrer i ca. 20 min., hvorefter det tages op.
5. Saucen smages til med peber og ribsgele. Jævnes evt. og farves med kulør.


Tilbehør : Brunede kartofler og tyttebærsyltetøj.

Hans Andersen 2007

Ingredienser:
  • 1 mørbrad
  • 2 skiver bacon
  • salt & peber
  • 1 dl. vand
  • 3 dl. fløde
  • ribsgele
  • evt. meljævning
  • kulør